Primele cuvinte transmise de Christian Eriksen din spital, la două zile după ce a fost la un pas de tragedie

Autor: , in Sport / 14 iunie, 2021, 08:43

Fotbalistul danez Christian Eriksen (29 de ani), se simte din ce în ce mai bine și a transmis primul său mesaj public de pe patul de spital, în care anunță că vrea să înțeleagă ce i s-a întâmplat.

Fotbalistul a fost resuscitat minute bune pe teren, înainte de a fi scos pe targă și spitalizat. UEFA a anunțat, la câteva ore după incidentul care a șocat lumea fotbalului, că starea lui Eriksen este stabilă.

La doua zile de la incident, mijlocașul danez a transmis un prim mesaj public din spital.

„Vă mulțumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine”, le-a transmis Christian Eriksen jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport.

Christian Eriksen, victima unei crize cardiace în prima repriză a partidei de la Copenhaga, este în continuare spitalizat, în stare stabilă, a anunţat duminică Federaţia daneză de fotbal (DBU).

„În această dimineaţă am vorbit cu Christian Eriksen care i-a salutat pe coechipierii săi. Starea sa este stabilă şi este în continuare spitalizat pentru examene suplimentare”, a indicat DBU într-un comunicat postat pe Twitter.

În minutul 43 al meciului Danemarca – Finlanda, Eriksen s-a prăbuşit brusc pe teren, fără să fie atins de vreun adversar, iar personalul medical a intervenit rapid pentru a-l resuscita, înainte ca jucătorul să fie transportat la spita, scrie digisport.ro.

„Am reuşit să-l aducem ‘înapoi’ pe Christian”, a spus medicul echipei naţionale daneze, Martin Boesen.

Meciul s-a reluat după o întrerupere de aproape două ore, fiind câştigat cu 1-0 de finlandezi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X