(SURSE) Veaceslav Platon și Iurie Ciocan, surprinși de mai multe ori împreună în ultima perioadă; Despre ce ar discuta

Autor: , in Actualitate / Politic / 14 iunie, 2021, 13:06

Controversatul afacerist Veaceslav Platon și fostul șef al Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan, ar fi avut mai multe întrevederi în ultima perioadă, au declarat surse de încredere pentru Cotidianul.md. Contactat, Ciocan a confirmat că s-a văzut de mai multe ori cu Platon , dar susține că nu a abordat cu acesta teme politice.

Potrivit surselor noastre, Platon, care a devenit foarte activ în spațiul public în ultima perioadă, lansând o serie de acuzații la adresa președintei Maia Sandu, îl caută pe Ciocan pentru că ar încerca să afle de la acesta „diferite metode de a frauda alegerile”.

Platon înțelege că libertatea sa depinde de rezultatul alegerilor din 11 iulie. El astăzi face parte din staff-ul neoficial al comuniștilor și socialiștilor și încearcă cu orice preț să împiedice victoria proeuropenilor în alegeri. Întâlnirea cu Ciocan și alte provocări pe care le pregătește se înscriu în această logică. Să nu vă mire dacă în următoarea perioadă veți vedea bruierea întrevederilor electorale ale PAS, proteste în fața Președinției și chiar acasă la Maia Sandu”, ne-a declarat sursa care ne-a informat despre întrevederile Platon-Ciocan.

L-am contactat pe fostul șef al CEC-ului, Iurie Ciocan, pentru a ne confirma dacă s-a văzut sau nu cu Platon în ultima perioadă. El a confirmat că s-a văzut cu Platon, dar doar prin prisma faptului că sunt vecini și că se intersectează cu acesta. El susține că nu a abordat subiecte politice niciodată în discuțiile sale cu Platon.

Eu, din ce cunosc, el locuiește în blocul de alături. Se mai întâmplă că ne vedem, ne salutăm. Eu nu caut întâlniri cu el și nu am de ce să mă întâlnesc. Dar se întâmplă… de exemplu, câteva zile în urmă, ne-am salutat la intrarea în parc. Anterior, cu vreo săptămână-două în urmă, el era în cafeneaua de alături, pe lângă care eu treceam. Nu am treabă cu el, nu interacționez. Nu discut cu el subiecte politice sau altceva, doamne ferește”, a declarat Iurie Ciocan pentru Cotidianul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X