Vești noi despre Christian Eriksen; Ar putea fi alături de colegii săi, la meciul cu Belgia

Autor: , in Sport / 14 iunie, 2021, 12:22

Internaţionalul danez Christian Eriksen ar putea fi nevoit să rămână încă două zile spitalizat, după stopul cardiac pe care l-a suferit în timpul meciului cu Finlanda de la EURO 2020 la fotbal, însă recuperarea sa decurge bine, a anunţat luni agentul său, citat de agenţia DPA și Agerpres. El ar putea să-și susțină colegii, din tribune, în meciul cu Belgia.

„Glumea, era bine dispus. Este bine”, a declarat agentul Martin Schoots pentru Gazzetta dello Sport, după ce l-a vizitat pe mijlocaşul lui Inter Milano la spital.

„Vrem cu toţii să ştim ce s-a întâmplat, la fel şi el. Doctorii îi fac o mulţime de teste, iar asta necesită timp”, a adăugat reprezentatul fotbalistului danez.

Eriksen s-a prăbuşit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca – Finlanda (0-1), disputat sâmbătă la Copenhaga, iar medicii cred că a suferit un stop cardiac. Jucătorul a fost resuscitat pe teren, înainte de a fi transportat la un spital din capitala daneză, unde se află în prezent.

Mijlocaşul, în vârstă de 29 ani, cu siguranţă nu va mai juca până la finalul EURO 2020, însă şi-ar putea continua recuperarea la domiciliul său.

Christian Eriksen va rămâne la spitalul din Copenhaga luni „şi probabil marţi”, a precizat Schoots.

„Este bucuros pentru că a văzut câţi oameni ţin la el. A primit mesaje din întreaga lume”, a mai spus impresarul.

Danemarca, învinsă de Finlanda după ce a decis să reia jocul, la circa două ore după ce Eriksen a ajuns la spital, urmează să joace joi împotriva Belgiei, favorita Grupei B.

„Fără îndoială, el vrea să-şi susţină echipa împotriva Belgiei, ca un suporter”, a adăugat Scoots, fără a specifica dacă Eriksen va face acest lucru din tribunele stadionului Parken din capitala daneză.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X