Chironda îi reproșează lui Ceban că nu-i răspunde la telefoane și mesaje și că l-a îndepărtat de la luarea deciziilor

Autor: , in Actualitate / Politic / 16 iunie, 2021, 11:09

Viceprimarul capitalei Victor Chironda îl acuză pe primarul Ion Ceban că nu i-a răspuns la telefoane și mesaje și l-a îndepărtat de la luarea deciziilor, într-un conflict apărut în jurul proiectului de demolare a hotelului Național.

Potrivit lui Chironda, „dacă primarul consideră că Viceprimarii trebuie să facă lucrul de manager de proiecte de amenajare a parcurilor și să semneze acte permisive fără să pună întrebări, atunci nu e deloc așa”, făcând referile la acuzațiile lui Ceban, că mai multe proiecte întârzie din cauza viceprimarului.

Spre regret, în loc să văd suport și ajutor din partea primarului general, am fost îndepărtat de la luarea deciziilor iar în locul meu a fost mereu consultată doamna Dogotaru.
Știu că vor urma acuzații de tot soiul. Dar sunt gata să merg pînă în pînzele albe pentru a realiza ceea ce am promis oamenilor în campania electorală: o administrare corectă și transparentă a procesului de eliberare a actelor permisive în construcții.
Cît despre lipsa mea invocată de domnul primar – totul e simplu. pentru perioada 13-26 mai am avut concediu de odihnă planificat, însă din cauza infectării cu virusul Covid-19 am fost nevoit să amân concediul. Astfel, la 29 mai, după închiderea concediului de boală am solicitat prelungirea concediului de odihnă nefolosit, cu revenirea la muncă pe data de 14 iunie. Dacă vroia să afle detalii despre starea mea de sănătate nu avea decît să răspundă la telefoane și mesaje
”, acuză Chironda.

Comentariile acestui vin după ce Ion Ceban l-a acuzat că „a lipsit nemotivat de la serviciu zile întregi”.

Conflictul a apărut în urma unei conferințe de presă a lui Chironda, în care acesta a acuzat „o serie de interese în jurul clădirii Hotelului Național, care urmează a fi demolat, iar în locul său construit un alt obiectiv” și a cerut suspendarea arhitectului-șef Svetlana Dogotaru din funcție.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *