(VIDEO) EURO 2020: Rusia a învins Finlanda. Gestul făcut de finlandezi pentru Christian Erisken

Autor: , in Sport / 16 iunie, 2021, 18:21

Înainte de a se confrunta miercuri cu Rusia la Sankt Petersburg, în cadrul grupei B la EURO 2020, jucătorii naţionalei Finlandei s-au încălzit echipaţi în tricouri inscripţionate cu un mesaj pentru danezul Christian Eriksen, victimă a unui stop cardiac în cursul meciului cu Finlanda, sâmbăta trecută la Copenhaga, scrie AFP, citat de digisport.ro.

„Însănătoşire grabnică, Christian!”, se putea citi pe tricourile finlandezilor, care au pierdut, scor 0-1, meciul cu Rusia.

Foto: Getty Images

Singurul gol al partidei a fost înscris de Aleksey Miranchuk în prelungirile primei reprize.

Finlandezii, mesaj de susținere pentru Eriksen înainte de Finlanda – Rusia

Mijlocaşul danez Christian Eriksen, victima unui stop cardiac în cursul meciului cu Finlanda, a anunţat că se simte „bine, în ciuda circumstanţelor”, într-un mesaj postat marţi pe contul său de Instagram, în care i-a îndemnat totodată pe colegii săi să „joace pentru toată Danemarca” în meciurile următoare de la EURO 2020 la fotbal.

Eriksen s-a prăbuşit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca – Finlanda, disputat sâmbătă la Copenhaga, iar medicii au anunţat că a suferit un stop cardiac. Jucătorul a fost resuscitat pe teren, înainte de a fi transportat la un spital din capitala daneză.

Danezii au pierdut la limită în faţa Finlandei (scor 0-1), în cadrul Grupei B a EURO 2020, după ce meciul a fost reluat la circa două ore de la incidentul respectiv.

Danemarca urmează să joace joi, la Copenhaga, în compania Belgiei, liderul grupei, urmând să dispute apoi ultimul meci din grupă luni, împotriva Rusiei, tot în capitala daneză.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X