(EXCLUSIV) Cine este judecătoarea care ar fi fost filată la comanda lui Platon

Autor: , in Actualitate / Politic / 17 iunie, 2021, 13:40

Judecătoarea Angela Bostan, de la Curtea de Apel, ar fi magistrata care a fost filată de către 5 indivizi reținuți joi de către procurori, au declarat surse demne de încredere pentru Cotidianul. S-ar fi întâmplat la comanda controversatului afacerist Veaceslav Platon, în condițiile în care aceasta examina un dosar care îl viza direct. 

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale a anunțat joi că cinci persoane au fost reținute într-un dosar penal pornit pentru inviolabilitatea vieții personale a unui judecător.

„În rezultatul prelucrării informației prezentate de către organele operative, acum două luni, a fost pornită urmărirea penală pentru încălcarea inviolabilităţii vieţii personale. Astăzi, conform probelor acumulate, din punct de vedere tactic, au fost efectuate, în paralel, mai multe percheziții, în cadrul cărora au fost ridicate suporturi electronice și înscrisuri”, menționează PCCOCS printr-un comunicat de presă.

Potrivit surselor noastre, judecătoarea filată ar fi fost Angela Bostan, de la Curtea de Apel, care examinează dosarele „Asito” și „Moldasig”, unde Platon are interese directe.

Am contactat-o pe Angela Bostan, pentru a o întreba detalii în acest sens, dar magistrata susține că nu poate să ne ofere informații la acest subiect și nici că nu ar fi observat să fi fost filată.

Deschide.md susține că totul s-a întâmplat la comanda lui Veaceslav Platon. Acesta a infirmat informațiile.

Contactat de Cotidianul, avocatul lui Veaceslav Platon, Ion Crețu, a calificat informațiile precum că Platon ar fi fost cel ce a comandat filajul drept „minciuni”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X