Motivul pentru care Elveția a rămas fără portarul titular de la EURO 2020

Autor: , in Sport / 17 iunie, 2021, 21:49

Federația Elvețiană de Fotbal a anunțat că portarul titular, Yann Sommer, a părăsit lotul echipei naționale pentru a asista la nașterea celui de-al doilea copil al său.

Astfel, Sommer ar putea rata poate cel mai important meci din faza grupelor, cu Turcia, partida care i-ar putea aduce o calificare în play-off, scrie digisport.ro.

Posibilitatea ca Sommer să părăsească turneul pentru a fi alături de soția sa, la Cologne, a fost luată în considerare de oficialii elvețieni cu mai multe zile în urmă. Sommer a zburat către Germania, imediat după înfrângerea suferită în fața Italiei.

Deocamdată, nu s-a anunțat dacă Sommer va reveni în lotul Elveției la timp pentru partida care va avea loc la Baku.

Dacă nu se va întoarce la timp, Sommer va fi înlocuit cu Yvon Mvogo, portarul în vârstă de 27 de ani, care a adunat doar patru meciuri în tricoul reprezentative elvețiene.

„Elveția nu ar trebui să se îngrijoreze din punctul acesta de vedere. Avem o echipă grozavă de portari pentru EURO 2020”, a declarat Sommer la începutul Campionatului European, citat de Irish Times.

Elveția a remizat în prima partidă la EURO 2020, cu Țara Galilor, scor 1-1, și a pierdut al doilea meci, cu Italia, scor 0-3. În ultimul meci din faza grupelor, Elveția va întâlni Turcia, la Baku.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X