(AUDIO) Platon a publicat înregistrarea convorbirii telefonice cu Grigoriu: Trageți concluziile privind falsitatea deputaților noștri

Autor: , in Politic / 18 iunie, 2021, 17:01

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon a prezentat pe pagina sa de Facebook înregistrarea audio a convorbirii telefonice pe care a avut-o acum câteva zile cu deputata Inga Grigoriu, președinta Comisiei parlamentare de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor care au dus la spălarea banilor în proporții deosebit de mari prin intermediul judecătoriilor și al instituțiilor financiar-bancare din Republica Moldova sau așa-numita Comisia „Laundromat”.

Platon s-a arătat deranjat de faptul că Grigoriu l-a acuzat că ar fi șantajat-o și jignit-o în timpul discuției la telefon.

„Vă prezint înregistrarea mea audio a convorbirii telefonice cu Inga Grigoriu. Ea nu știa că este înregistrată, dar m-a învinuit că am amenințat-o și șantajat. Ascultați și trageți concluziile cu privire la falsitatea deputaților noștri, dar și despre obiectivitatea Comisiei „Laundromat”. Aveți dovada unui exemplu elocvent al falsității și nerușinării așa-numiților drepți”, a scris Veaceslav Platon.

Amintim că astăzi, 18 iunie, Inga Grigoriu a făcut o plângere la Procuratura Generală, acuzând intimidări și filări din partea lui Veaceslav Platon.

Vezi și: Președinta Comisiei parlamentare „Laundromat” ar fi fost sunată de Platon: A încercat să mă intimideze

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X