Damir își confirmă prezența la poligon cu Usatîi și Jizdan: Salut „cordial” lui Năstase și Dodon

Autor: , in Actualitate / Politic / 18 iunie, 2021, 19:06

Dorin Damir, finul fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc, transmite un „salut „cordial” lui Andrei Năstase și Igor Dodon”, după ce deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău, a publicat o înregistrare video în care Renato Usatîi, Alexandru Jizdan și Dorin Damir trag din arme pe teritoriul unui poligon.

Vezi și: Usatîi reacționează la imaginile publicate de Plîngău: „Năstase le-a primit de la Dodon”

Damir confirmă că se afla în acea înregistrare „la un poligon specizalizat, cu arme deținute legal”.

„Am tot dreptul să-mi petrec timpul liber cum doresc”

„Sunt fost ofițer de poliție și membrul unei federații specializate de tir. Nu sunt personalitate politică și am tot dreptul să-mi petrec timpul liber cum îmi doresc și nu sunt obligat să dau raport nimănui. Dar, ceea ce domnul Dinu Plîngău a „evitat” să concretizeze, e ca acele imagini nu au fost luate pe timpurile „când aceștia luptau cu regimul lui Plahotniuc în stradă”, ci aproximativ 10-11 ani în urmă, când domnul Renato Usatîi încă nu era politician și nici domnul Alexandru Jîzdan nu era deputat.

Mai mult decât atât, în acele timpuri, nu existau alte cluburi private în care se putea de tras la tir legal, doar acel din imagini, „Dinamo”, frecventat de oameni politici, angajați ai structurilor de forță și mulți alți amatori”, se arată în replica lui Dorin Damir.

„Domnului Dinu Plîngău, aflat în campanie electorală, îi recomand să se focuseze pe promovarea schimbărilor pozitive pe care ar urma să le facă în societate și pe reușitele acestuia de până acum, nu să arunce cu murdărie în alte persoane cu scopul de a distrage atenția”, a mai scris acesta.

Citește și: Reacția lui Jizdan la imaginile în care apare alături de Usatîi și Damir

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X