Reacția lui Jizdan la imaginile în care apare alături de Usatîi și Damir

Autor: , in Actualitate / Politic / 18 iunie, 2021, 13:03

Deputatul PD Alexandru Jizdan susține că imaginile publicate de colegul său de Parlament Dinu Plîingău, în care apare alături de Renato Usatîi, trăgând din diferite arme, ar fi fost făcute cu 10 ani în urmă.

„Acestea datează din perioada când eu nu dețineam funcția de ministru și nici nu eram deputat, cu cel puțin 10 ani în urmă.
În perioada activității mele operative am avut comunicare și relații cu diferite persoane, inclusiv actuali politicieni. În acele timpuri mergeam la tir de 3 ori în săptămână, acolo am întâlnit diferiți oameni. Nu prea înțeleg în ce constă uimirea deputatului care a postat aceste imagini, atâta timp cât în ele câteva persoane se află la trageri pe un poligon. Nu cred că e cazul să explic ce presupune activitatea specială de investigații și alte dedesubturi din acest domeniu.
Ce ține de relația cu Usatâi, am mai comentat acest subiect când în public au mai apărut informații despre întâlnirile noastre. Reiterez, acestea s-au întâmplat prin prisma activității mele și nu au avut nici o influență asupra domeniului pe care l-am gestionat”, a comentaty Jizdan.
Reacția acestuia vine după ce deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău, a făcut publice înregistrări video în care liderul Partidului Nostru Renato Usatîi apare alături de Dorin Damir, apropiat al oligarhului Vladimir Plahotniuc, și Alexandru Jizdan, important funcționar în cadrul Ministerului de Interne la acea vreme.

 

Potrivit lui Plîngău, înregistrările au fost făcute în perioada regimului lui Plahotniuc, în timp ce Platforma DA desfășura protestele de amploare împotriva acestuia.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X