Usatîi reacționează la imaginile publicate de Plîngău: „Năstase le-a primit de la Dodon”

Autor: , in Actualitate / Politic / 18 iunie, 2021, 14:09

Primarul de Bălți Renato Usatîi susține că imaginile în care apare alături de Alexandru Jizdan și Dorin Damir, publicate de către deputatul Platformei DA Dinu Plîingău, i-au fost transmise lui Andrei Năstase de către Igor Dodon.

Potrivit lui Usatîi, imaginile au fost filmate „cu 10-12 ani în urmă la tirul Dinamo” și că secvențe din ele au apărut anterior în presă și că el chiar le-a comentat.

„Aceste imagini au ajuns la Cristal, care lucra pentru Plahotniuc iar acum pentru Dodon, pentru că mi-a fost spart emailul. Și FSB-ul le obținut după perchezițiile în casa mea”, a declarat Usatîi.

El susține că imaginile le-a primit de Andrei Năstase de la Igor Dodon, iar „Dinu Plîngău doar a apăsat un buton” pentru a le plasa online.

„O să vă afundați cu toții din cauza că sunteți legat de Igor Dodon. Andrei Năstase mă face acum interlop, dar întrebați-l cum în timpul protestelor eu plăteam transportul, cum Năstase a fost la mine la Moscova sau la Dubai”, i-a transmis Usatîi lui Plîngău.

Reacția lui Usatîi vine după ce deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău, a făcut publice înregistrări video în care liderul Partidului Nostru Renato Usatîi apare alături de Dorin Damir, apropiat al oligarhului Vladimir Plahotniuc, și Alexandru Jizdan, important funcționar în cadrul Ministerului de Interne la acea vreme.

Potrivit lui Plîngău, înregistrările au fost făcute în perioada regimului lui Plahotniuc, în timp ce Platforma DA desfășura protestele de amploare împotriva acestuia.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X