(VIDEO) Imagini în care Usatîi apare alături de Jizdan și Damir, trăgând din arme de foc: „Asta-i probă pentru Procuratură”

Autor: , in Actualitate / Politic / 18 iunie, 2021, 09:21

Deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău, a făcut publice înregistrări video în care liderul Partidului Nostru Renato Usatîi apare alături de Dorin Damir, apropiat al oligarhului Vladimir Plahotniuc, și Alexandru Jizdan, important funcționar în cadrul Ministerului de Interne la acea vreme.

Potrivit lui Plîngău, înregistrările au fost făcute în perioada regimului lui Plahotniuc, în timp ce Platforma DA desfășura protestele de amploare împotriva acestuia.

Cei trei trag din arme de foc și par să aibă o relație strânsă de prietenie, făcând glume și amenințări, înjurând și poreclindu-se „Gaddafi”. Imaginile par să fie din zile diferite.

La un moment dat, Usatîi spune „Я потенциально опасен” („Eu sunt potențial periculos”). Usatîi transmite un mesaj de amenințare unui oarecare „Borika”, căruia îi spune, după ce trage din arme, „Asta se poate întâmpla cu oricine”.

Într-una din secvențe se aude și vocea lui Jizdan, care punctează că „asta-i probă pentru Procuratură”.

„Nu putem lăsa viitorul țării la mâna unui bandit cu cheița la Moscova și în buzunarul oligarhilor. Trebuie să ieșim cu toții la vot pentru a asigura o coaliție proeuropeană și democrată. Platforma DA este garanția că astfel de bandiți nu vor pune mâna pe putere. Avem de ales între o Moldovă europeană, pro-democrată și o Moldovă a anilor ’90, unde, vorba clasicului, dreptatea cică se face, mai nou, cu Kalashnikov. Hai să facem o faptă bună și să nu-i dam acces lui Usatîi la bugetul național”, menționează Plîngău în descrierea materialului video postat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X