Maia Sandu anunță că a semnat Diplome de Onoare pentru un căpitan și doi soldați

Autor: , in Actualitate / Social / 22 iunie, 2021, 14:49

Un căpitan și doi soldați din cadrul Gărzii de Onoare au primit Diplome de Onoare ale președintelui Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de către Maia Sandu marți, 22 iunie.

Garda de Onoare a Armatei Naționale întâmpină înalții oaspeți ai țării noastre și oferă solemnitate și statut ceremoniilor importante pentru Republica Moldova. Soldații și ofițerii Gărzii de Onoare au fost martorii și elementul de legitimare al marilor evenimente din istoria țării. Au reprezentat cu mândrie țara în cadrul misiunilor în străinătate, la parade și ceremonii oficiale ale partenerilor noștri internaționali”, a declarat Maia Sandu.

Președinta Maia Sandu a anunțat că a semnat trei Diplome de Onoare ale președintelui Republicii Moldova, care au fost înmânate azi dimineață căpitanului Victor Șipilov, soldatului de clasa întâi Vasile Neagu și soldatului de clasa doi Alexandru Voloc, care își servesc țara în cadrul Gărzii de Onoare.

Felicit membrii acestei unități speciale și toți foștii soldați care au trecut prin această unitate de elită. Serviciul militar în cadrul Gărzii de Onoare este un privilegiu deosebit și impune purtarea cu mândrie și respect a uniformei – cu șira spinării dreaptă și cu capul sus”, a adăugat Maia Sandu.

Azi se împlinesc 29 de ani de la fondarea Gărzii de Onoare a Armatei Naționale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *