(DOC) Ceban a tăiat din atribuțiile lui Chironda. „Urmează un nou val de acte permisive „interesante” pregătite de direcția arhitectură”, spune viceprimarul

Autor: , in Actualitate / Politic / 23 iunie, 2021, 16:45

Primarul general de Chișinău, Ion Ceban, i-a retras viceprimarului Victor Chironda mai multe atribuții de funcție. O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi de Ceban, anunță Chironda.

Citește și: (DOC) Ceban a dispus anchetarea lui Chironda pentru lipsa de la serviciu

„Așa cum și am prevăzut, primarul Ion Ceban mi-a retras atribuțiile de coordonare a Direcției Arhitectură și dreptul de a semna dispoziții și acte în domeniul urbanismului, arhitecturii și construcțiilor.

Având în vedere că sie domnul primar și-a păstrat doar minime atribuții de „coordonare” și „conlucrare”, putem să constatăm că începând cu astăzi, noul Primar General de facto al municipiului Chișinău este domnul Ilie Ceban, fapt cu care îl felicit”, a scris Victor Chironda pe Facebook.

Vezi și: Chironda îi reproșează lui Ceban că nu-i răspunde la telefoane și mesaje și că l-a îndepărtat de la luarea deciziilor

Potrivit lui, „pentru semnarea certificatelor și autorizațiilor, dl primar are nevoie de o persoană care nu pune întrebări în plus ci semnează cuminte tot ce i se pune pe masă”.

„Conform acestei dispoziții, atribuțiile mele în calitate de Viceprimar se limitează la coordonarea activității Direcției corespondență, petiții și audiență.

Până la clarificarea situației cu grupul de anchetă asupra mea, voi continua să îndeplinesc atribuțiile cu care m-au însărcinat chișinăuienii – să asigur transparență și corectitudine în luarea deciziilor în primărie”, a mai scris Chironda.

Potrivit lui, „urmează un nou val de acte permisive „interesante” pregătite de direcția arhitectură”.

Citește și: Acuzații dure de la Ceban: Chironda demisionează, ori va fi demis. Regret că l-am adus în echipă

Dispozitie atributii Vicepr… by Victor Chironda

Amintim că în ultimele zile, relațiile dintre cei doi s-au înrăutățit, replicile dintre cei doi ajungând în spațiul public.

Vezi și: Chironda îi dă replică lui Ceban: „A făcut ceea ce poate face cel mai bine – a spus minciuni. Acoperă o ilegalitate promovată intens”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *