(VIDEO) Năstase, după mai multe întrevederi cu moldovenii din diasporă: „Ceea ce am văzut la Paris, la Bruxelles, la Barcelona, la Frankfurt… te doare inima”

Autor: , in Politic / 23 iunie, 2021, 17:39

„Ceea ce am văzut la Paris, la Bruxelles, la Barcelona, la Frankfurt… te doare inima, pur și simplu, pentru acești oameni care sunt nevoiți să stea peste hotare, având în vedere că acasă nimeni nu le-a oferit un rost mai bun”. Afirmația îi aparține lui Andrei Năstase și a fost făcută pe Facebook, după o serie de întrevederi pe care liderul Platformei DA le-a avut în Europa.

„Am atâta durere în suflet că sute de familii din Republica Moldova au fost nevoie să plece peste hotare. În zilele ce urmează, vom fi la Roma, vom avea întâlniri cu concetățenii noștri. După asta vom merge și în alte orașe. Vă rog să urmăriți traseul nostru.

Vom face tot ce ne stă în puteri astfel încât angajamentele pe care le-am făcut de-a lungul timpului diasporei noastre să le ducem la bun sfârșit”, a spus Năstase pe Facebook.

„Ne interesează și ducerea la bun sfârșit a demersurilor și politicilor noastre confortabile, bune – vorbesc despre condițiile fiscale, despre repatrierea concetățenilor noștri acasă fără costuri financiare, pentru că toți acești oameni au stat în străinătate ani de zile, unii chiar zeci de ani și au contribuit la edificarea statului Republica Moldova cu tot ce au putut ei: cu bani, cu experiență, cu expertiză, cu sprijinirea celor dragi de acasă”, a mai spus acesta.

„Mă bucur foarte mult pentru realizările colegilor mei din Platforma DA din ultima perioadă de timp. Vreau să vă aduc o noutate care vine de la partenerii noștri din străinătate, mai ales cei din România. Toată lumea conștientizează că, în ultima perioadă de timp, sprijinul pentru Platforma Demnitate și Adevăr crește constant. Oamenii înțeleg tot mai mult și mai mult că de prezența masivă a Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova depinde crearea unei majorități proeuropene, democratice, anticorupție, una reformatoare, în interesul cetățenilor și niciodată împotriva lor”, a mai spus președintele Platformei DA.

Potrivit lui, este nevoie de unitate în continuare.

„Indiferent de formulă, noi trebuie să ajungem în Parlament cu cele două partide proeuropene, cu două partide membre a familiei Popular Europene: Platforma DA și PAS. Și asta vom face.

Am avut discuții cu colegii noștri de la Bruxelles din cadrul Partidului Popular European și ne spun același lucru: avem suportul întregii familii Popular Europene, avem suportul partenerilor din România, și asta înseamnă foarte mult pentru noi toți”, a adăugat Andrei Năstase.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X