(FOTO) Alertă cu bombă! Personalul de la Moldtelecom a fost evacuat de urgență

Autor: , in Social / 26 iunie, 2021, 11:00

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, locuitor al capitalei, fiind în stare de ebrietate a, pus pe jar serviciile specializate, dar a fost reținut pe urme fierbinți, informează Poliția Capitalei. 

În jurul orei 20:25, un individ a sesizat Poliția prin intermediul serviciului 112, comunicând că în incinta sediului Moldtelecom este amplasat un obiect explozibil.

La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru, angajații IGSU, fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bombteh.
Forțele de ordine imediat au încercuit zona și evacuat personalul care în acel moment se afla în incinta clădirii.

În urma verificării clădirii de către specialiștii din cadrul seviciului ”Bombteh”, careva obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate.

În cadrul acțiunilor întreprinse, suspectul care a făcut apelul a fost reținut de echipajul Batalionului de patrulare și reacționare operativă de comun cu polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Centru, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual-penale, suspectul și-a recunoscut vina.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcție de Poliție a mun. Chișinău și cercetat penal pentru „Comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism”. Conform legislației, acesta riscă amendă în mărime de la 27. 500 la 42. 500 de lei; muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la doi ani.

Foto: Poliția Capitalei

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X