(FOTO) Igor Dodon a făcut cale întoarsă de la maraton. „Am decis să nu mă vaccinez până nu asigurăm toți doritorii”

Autor: , in Social / Uncategorized / 26 iunie, 2021, 12:06

La Maratonul de Vaccinare anti-COVID, care se desfășoară astăzi, a venit și președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon. La câteva ore, însă, acesta a fost observat în timp ce părăsește rândul, iar motivul l-a anunțat ulterior, pe pagina sa de Facebook.

Liderul socialiștilor a plecat de dimineață în fața Palatului Republicii, pentru a se imuniza, așa cum anunța anterior, cu serul Sputnik V,  adus din Rusia.

După ce a discutat cu unii oameni care așteptau să se vaccineze, socialistul a făcut cale întoarsă spre mașină. Într-un mesaj ulterior, pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon a anunțat ca se va vaccina după ce vor fi asigurați toți doritorii cu Sputnik V.

„Astăzi am venit la Palatul Republicii ca să particip la maratonul de vaccinare împotriva COVID-19. Așa cum am menționat anterior, intenționez să mă vaccinez cu Sputnik V deoarece am mai mare încredere în acest vaccin.

Am trecut tot rândul de oameni până la coadă și am discutat cu cei veniți. 

Am stat cu toți doritorii în rând și am decis să nu mă vaccinez până nu asigurăm toți doritorii cu Sputnik V”, a scris Igor Dodon.

Foto: Igor Dodon via Facebook

La Maratonul de Vaccinare sunt disponibile vaccinurile AstraZeneca, Sinopharm, Sinovac și Sputnik V. Oamenii se pot imuniza la Palatul Republicii până la ora 22:00.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X