Vasile Năstase, întrevedere cu localnicii din Trușeni: Le-am adus o veste bună. Vor avea apeduct

Autor: , in Politic / 28 iunie, 2021, 10:43

Deputatul Platformei DA, Vasile Năstase, a avut o întrevedere cu localnicii din Trușeni, informându-i că a fost soluționată problema apeductului.  Parlamentarul a menționat că „e vorba de o sumă foarte mare, circa 250 de milioane de lei, bani pe care comunitatea nu și-o poate permite”.

„Împreună cu doamna deputat Maria Ciobanu, cu consilierii noștri municipali și locali am avut o întâlnire cu trușenenii. Le-am adus o veste foarte-foarte bună, la care o să revenim – Fondul de investiții european a aprobat finanțarea proiectului de canalizare a localității, iar finanțarea propriu-zisă va începe din toamnă”, a anunțat Vasile Năstase.

Deputatul Platformei DA a precizat că este vorba de circa 250 de milioane de lei: „Este o sumă foarte mare. Bani pe care comunitatea nu și-i poate permite, întrucât bugetul Primăriei pentru 2021 e de 24,134,2 milioane de lei”.

„Vestea e și mai bună, deoarece am reușit să convingem finanțatorii să aloce sută la sută fonduri nerambursabile, or inițial era vorba și de o contribuție locală de zece la sută”, a menționat deputatul Platformei DA.

Vasile Năstase a subliniat și că i-a informat pe localniciii din Trușeni că a rezolvat și vechea problemă cu apeductul care, din motive „birocratice și dispute teritoriale”, nu era funcțional.

„După intervenția mea ca deputat, a consilierilor noștri municipali, administrația Primăriei Capitalei a rezolvat definitiv problema, acum apa a ajuns la intrarea în Trușeni, urmând a fi conectată la sistemul local. Pentru acest lucru, consilierii au aprobat finanțarea ce se impune”, a mai spus parlamentarul.

Deputatul Platformei DA a subliniat că, a doua zi, o întâlnire constructivă cu medicii din localitate, oameni informați și pregătiți să voteze pentru o guvernare cu oameni cinstiți și profesioniști.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X