Doi tineri care au furat bilete de loterie de la gherete din Capitală, reținuți. Riscă până la 7 ani de închisoare

Autor: , in Social / 29 iunie, 2021, 13:01

Doi concubini, un bărbat și o femeie, în vârstă de 43 de ani și respectiv de 44 de ani, au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind suspectați pentru comiterea a două jafuri.

Primul caz a avut loc la data 19 mai, polițiștii fiind sesizați de angajatele a două buticuri amplasate pe străzile Meșterul Manole și Maria Drăgan. Acestea au comunicat polițiștilor că două persoane prin acces liber și în mod deschis au sustras bilete de loterie. Prejudiciul cauzat fiind estimat la 950 de lei.

Al doilea caz a avut loc la dat de 25 mai, indivizii aflându-se pe strada Igor Vieru, au sustras în mod deschis bilete de loterie în sumă de 1.000 de lei.

După comiterea infracțiunilor, suspecții fugeau într-o direcție necunoscută.

În urma acțiunilor de investigație și urmărire penală, polițiștii au identificat și reținut suspecții în comiterea infracțiunilor. Aceștia au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale, aceștia și-au recunoscut vina.

Actualmente ei sunt cercetați penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Potrivit oamenilor legii, aceștia nu sunt la prima abatere, fiind judecați pentru diferite genuri de infracțiuni.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X