Premii pentru angajații Primăriei Chișinău și a subdiviziunilor structurale, cu ocazia Zilei Funcționarului Public

Autor: , in Politic / 3 iulie, 2021, 09:24

Consiliul municipal Chișinău a votat vineri, 2 iulie, în ședință acordarea unui premiu unic angajaților Primăriei și a subdiviziunilor structurale, cu ocazia Zilei Funcționarului Public.

Acordarea premiului în mărime de până la un salariu va fi asigurată din contul economiei mijloacelor alocate pentru retribuirea muncii pentru anul respectiv.

Proiectul de decizie în acest scop a fost adoptat unanim, cu 44 de voturi pro, de către aleșii locali prezenți la ședință.

Tot ieri, primarul Ion Ceban a înmânat diplome de onoare pentru 47 de funcționari publici din cadrul Aparatului Primăriei și a subdiviziunilor structurale, care timp de un an, au demonstrat rezultate excelente în activitate și au contribuit la fortificarea imaginii APL în exterior. În cadrul evenimentului au fost acordate și diplome de onoare ale Guvernului Republicii Moldova.

De asemenea, Victor Chironda, responsabil de Urbanism și Mobilitate Urbană, a fost demis din funcție, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău (CMC).

Vezi și: Declarația integrală a lui Chironda, înainte de a fi demis: Era clar că nu ma încadrez în „echipa de vis” a corupților din Primărie

Ultima oră! Victor Chironda a fost demis din funcția de viceprimar. Ion Ceban: Ar putea urma și acțiuni în instanța de judecată

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X