Spînu: Lipsa miniștrilor la ședința în care trebuia să se aloce bani suplimentari pentru alegeri, un atac grav la ordinea constituțională

Autor: , in Politic / 7 iulie, 2021, 21:00

Lipsa miniștrilor la ședința de azi a Guvernului în care trebuia să se aloce bani suplimentari pentru alegerile din 11 iulie este un atac grav la ordinea constituțională. De această părere este unul dintre fruntașii PAS, Andrei Spînu.

„Acești demnitari se joacă de-a țara. Au uitat pentru ce au dat jurmântul și pentru ce dețin acele funcții. Ei vor răspunde pentru aceste ilegalități. Așteptăm reacția organelor de drept care ar trebui să investigheze cine stă în spatele acesui boicot”, a scris fostul secretar general al Președinției pe pagina sa de Facebook.

„Este clar deja pentru toți. Hoții fac tot posibilul pentru a se menține la putere. Scopul lor e să fure în continuare. Oameni buni, trebuie să ieșim la vot și să îi alungăm odată și pentru totdeauna de la guvernare. Vă rugăm, vorbiți cu toată lumea și pe 11 iulie să fim mulți, foarte mulți și să le arătăm că vremea lor a trecut”, a mai scris acesta.

Amintim că ședința Guvernului care urma să aibă loc astăzi, 7 iulie, a fost amânată din lipsă de cvorum. La ședință s-au prezentat doar premierul interimar Aureliu Ciocoi și bașcana Găgăuziei, Irina Vlah. La ședință urma să fie examinat proiectul privind alocarea a peste 22 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor din 11 iulie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *