Un bărbat a decedat, după ce a intervenit în soluționarea unui conflict. Era implicat fiul său

Autor: , in Social / 9 iulie, 2021, 11:25

Un bărbat de 42 de ani din raionul Briceni a decedat pe patul de spital, după ce a fost bătut. Potrivit Poliției, victima a intervenit în soluționarea unui conflict care a avut loc în noaptea de 8 iulie curent, în jurul orei 01:00, în satul Șirăuți din raionul Briceni.

Poliția a fost sesizată, iar ajunsă la fața locului, a stabilit că a izbucnit un conflict între un grup de tineri.

„Un grup de tineri, locuitori ai satelor Slobozia și Șirăuți, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, se afla într-un local din satul Șirăuți. La un moment dat, între aceștia și un alt grup de tineri din localitate, cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie. Totodată, unul din tinerii care locuia în apropiere, a mers acasă și și-a chemat în ajutor tatăl de 42 de ani”, a anunțat Poliția.

„Venit la locul incidentului, bărbatul de 42 de ani a lovit unul din tinerii care se băteau pentru a-i opri. În schimb, a fost lovit cu pumnii și picioarele în regiunea capului de către doi dintre agresori. În același timp, un tânăr de 22 de ani a scos un pistol pneumatic și l-a îndreptat în direcția unui minor din grupul implicat în conflict”, au menționat polițiștii.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Huliganism agravant”, iar 5 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani au fost reținuți pentru 72 de ore.

Bărbatul de 42 de ani a fost transportat la spital în stare gravă, iar l-a scurt timp a decedat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X