Declarații de presă susținute de Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, după închiderea secțiilor de votare

Autor: , in Alegeri parlamentare 2021 / Politic / 11 iulie, 2021, 21:11

Reprezentantul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BECS), Igor Dodon, a făcut primele declarații de presă, imediat după închiderea secțiilor de votare din Republica Moldova.

Dodon susține că se temea că n-o să iasă lumea la vot, dar prezența la vot a fost mai bună decât în turul I la alegerile prezidențiale.

„S-a încheiat și această campanie electorală, cu tot greul ei și cu toate manipulările și fake-urile care au însoțit-o. Cu toate acestea, majoritatea cetățenilor și-au făcut datoria față de țară, au votat și au demonstrat că prețuiesc puterea lor de decizie.

Este încă devreme să dăm apreciere rezultatelor acestor alegeri anticipate, dar sunt convins că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a înregistrat un scor foarte bun și va reprezenta în unanimitate opțiunile electoratului de stânga din Republica Moldova.

Acum e momentul să le mulțumesc tuturor alegătorilor, indiferent de simpatiile politice, pentru că au dat dovadă de activism și spirit civic și au participat la vot.

În mod special, vreau să aduc mulțumiri cetățenilor care astăzi au dat vot de încredere Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Știm că sunt foarte mulți și îi asigur că noi vom respecta promisiunile făcute în campania electorală.

Sunt bucuros că PCRM și PSRM au reușit să formeze o echipă comună și puternică în aceste alegeri, o echipă care a generat încredere la oameni și sper mult că la fel de uniți și puternici vom fi și în Parlament, pentru a realiza programul nostru politic.

Stimați colegi, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a avut o campanie electorală foarte bună, activă. S-a muncit foarte mult și vă sunt recunoscător vouă, tuturor celor care au fost activi în actuala campanie electorală. Mulțumesc fiecărui agitator de-al nostru. Mulțumesc membrilor staffurilor locale, regionale, dar și echipei din stafful central.

Alegerile s-au sfârșit. De mâine începem lucrul pentru activitatea noului Parlament”, a spus Dodon.

Igor Dodon susține că echipa BECS a făcut propriile măsurări interne și că nu crede în sondalul telefonic anunțat de WatchDog și IPP: „Din calculele noastre, din evidența internă, avem și rezultate pe măsură. BECS va avea un rezultat destul de bun în această campanie”.

Vezi și: (LIVE VIDEO) Rezultate after-poll Watchdog: PAS câștigă detașat în R. Moldova

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *