Pe cine dă vina Șor pentru scorul slab obținut la scrutinul din 11 iulie (VIDEO)

Autor: , in Alegeri parlamentare 2021 / Politic / 12 iulie, 2021, 17:30

Liderul Partidului Politic Șor, Ilan Șor, a declarat că nu este mulțumit de rezultatul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie și urmează să decidă alături de colegi dacă va depune contestație în legătură cu rezultatele scrutinului.

„Au fost alegerile sincere? Cred că fiecare trebuie să răspundă la această întrebare. Eu doar pot să spun că nu mi se pare că în calitate de lider de partid nu am putut participa în campanie electorală (…) Cine e vinovat de rezultat? Eu. Eu nu am creat strategia corectă, nu mi-am ascultat echipa, ceva nu am făcut cum trebuie. Îmi asum vina. De asta suntem oameni – ca să greșim și să ne corectăm greșelile. Sigur că rezultatele puteau fi altele”, a declarat Șor.

Ilan Șor susține că urmează să decidă cu colegii de partid dacă vor contesta rezultatele scrutinului de duminică, 11 iulie.

Acesta a mai adăugat că va depune toate eforturile pentru a pune în practică programul electoral cu care formațiunea pe care o conduce a mers la alegeri.

„Orașul Orhei este cel mai frumos. Voi continua să fac din Orhei un Monaco și nu suntem tare departe de această realizare. Puteți să vă convingeți singuri. El deja aproape este Monaco. Orhei este cel mai bun oraș din țară și toți doresc să locuiască în el, deoarece în Orhei e aerul bun, e OheiLand și sunt parcuri”, a conchis Ilan Șor.

La scrutinul din 11 iulie, Partidul Șor a acumulat 5,74% din voturi, adică, 6 mandate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *