Analist politic: Maia Sandu și PAS au preluat un stat falimentar din toate punctele de vedere. Greul abia începe

Autor: , in Politic / 13 iulie, 2021, 19:24

Maia Sandu și PAS au preluat un stat falimentar din toate punctele de vedere, în acest sens greul abia începe. Este opinia exprimată de analistul politic Vladimir Socor în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

„Greul abia începe, deoarece dna Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate au preluat un stat falit, falimentar din toate punctele de vedere, nu numai strict economic, dar și din punctul de vedere al instituțiilor statului, din punctul de vedere al vulnerabilității, al insecurității statului și chiar un stat falimentar din punctul de vedere al conștiinței naționale și al securității statului”, a spus acesta.

„Rezultatul alegerilor a demonstrat că majoritatea cetățenilor nu s-au împăcat cu această stare de lucruri, deoarece anume dna Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate le-au oferit cetățenilor șansa de a scoate Republica Moldova din situația de stat falit”, a opiniat analistul.

„Este o însărcinare la care acum se înhamă Partidul Acțiune și Solidaritate și Președinția Republicii Moldova. Va fi foarte greu, dar ajutorul din partea Uniunii Europene va fi foarte important și-i va da posibilitate Republicii Moldova să se refacă”, a adăugat Vladimir Socor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X