„Să-și ceară scuze publice”. Jurnalista Mariana Rață a dat-o în judecată pe lidera partidului care a vrut să „cloneze” logoul PAS (DOC)

Autor: , in Actualitate / Cultură/Media / 13 iulie, 2021, 17:57

Mariana Rața a dat-o în judecată pe lidera Partidului Noua Opțiune Istorică, Svetlana Chesari, după ce ultima a lansat o serie de acuzații la adresa jurnalistei în timpul unei emisiuni de dezbateri electorale la postul de televiziune TV8.

„Așa cum am promis, am pornit procedura legală pentru a o obliga pe Svetlana Chesari să își ceară scuze publice pentru atacurile și acuzațiile nefondate lansate la adresa mea și a TV8 in cadrul dezbaterilor electorale”, a scris jurnalista pe Facebook.

„E timpul să creem precedente!”, a adăugat ea.

Foto: Mariana Rață/FB

Potrivit cererii prealabile de chemare în judecată, Marian Rață a fost deranjată de afirmațiile Svetlanei Chesari, precum că ar fi manipulatoarea și ar proteja și apăra interesele PAS și ale fostului șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari.

Precizăm că Partidul Noua Opțiune Istorică, condus de Svetlana Chesari, a încercat în recenta campanie electorală să-și schimbe denumirea și logoul formațiunii. Astfel, noua denumire – Partidul Alternativă și Șanse – urmă să aibă un logo izbitor de asemănător cu logoul PAS, formațiune care a obținut majoritatea parlamentară în urma alegerilor anticipate din 11 iulie.

Formațiunea s-a clasat pe ultimul loc la alegerile parlamentare din această duminică, acumulând în jur de 200 de voturi, potrivit rezultelor prezentate de Comisia Electorală Centrală.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X