Kiev: Mașină în care se aflau 16 persoane, dintre care 7 copii în portbagaj, implicată într-un accident mortal

Autor: , in Actualitate / Externe / 14 iulie, 2021, 16:43

Un accident teribil s-a petrecut în Ucraina, lângă Kiev, districtul Boryspil, unde un Volkswagen Golf s-a răsturnat. În mașină erau 16 persoane, 7 dintre acestea, în portbagaj. Șoferul și un băiat de 7 ani au murit, iar alți doi copii au fost internați în stare gravă.

Accidentul s-a produs duminică, 11 iulie, seara. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției, mașina a ieșit de pe drum și s-a răsturnat. „Șapte copii erau în portbagaj, restul pasagerilor erau adulți. Un băiat de 7 ani și șoferul au murit”, a declarat pentru Obozrevatel un purtător de cuvânt al Poliției Kiev, citează Digi24.

Mașina mergea spre satul Martusovka, unde locuiesc o parte din pasageri. Doi copii de 10 și 12 ani sunt acum în spital, în stare gravă. În total, șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Se pare că toți pasagerii, rude între ei, sărbătoriseră o zi de naștere pe malul unui lac din satul Protsev. Spre seară au plecat spre casă și toate cele 16 persoane au urcat în aceeași mașină. Când autoturismul s-a răsturnat, o parte din pasageri au fost proiectați în afara acestuia.

În urma accidentului au murit Dima Yakovenko, de 7 ani, și tatăl său vitreg, care se afla la volan. Poliția a deschis un dosar penal.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *