(VIDEO) Focuri de armă pe o stradă din Capitală. Un tânăr a alertat oamenii legii că a fost efectuată o împușcătură în direcția sa

Autor: , in Social / 21 iulie, 2021, 15:01

Doi bărbați de 31 și, respectiv 33 de ani, riscă până la 7 ani de închisoare, după ce au efectuat împușcături, pe o stradă din Chișinău, după care au fugit de la fața locului.

Oamenii legii au fost alertați precum că pe strada Ginta Latină din sectorul Ciocana al Capitalei se aud împușcături.

La locul faptei, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 25 ani, care a comunicat că doi indivizi au efectuat o împușcătură în plan vertical și una în direcția lui, după care au fugit de la fața locului.

Tânărul a mai comunicat polițiștilor că, în timp ce se deplasa pe stradă cu prietena, cei doi fiind în stare de ebrietate au început a striga cuvinte necenzurate, în adresa lor, ulterior între tânăr și cei doi s-a iscat un conflict, iar unul din indivizi a scos arma și efectuat împușcăturile.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism.

Acțiunile suspecților au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În cadrul acțiunilor întreprinse de polițiști și procurori, suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 31 și 33 de ani, locuitori ai Capitalei, cu antecedente penale. În cadrul acțiunilor procesual penale, aceștia și-au recunoscut vina și predat arma din care a fost efectuată împușcăturile. Arma aparține la unu dintre suspecți și era deținută ilegal.

Conform legislației în vigoare, bărbații riscă privare de libertate pe un termen de la 3 la 7 ani. Incidentul a avut loc pe 11 iulie, ora 04:30.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *