După ședința Parlamentului, deputații Partidului Șor se declară „nedumeriți” (VIDEO)

Autor: , in Politic / 26 iulie, 2021, 14:19

Deputații Partidului Șor se declarați „nedumeriți”, după decizia de a lua o pauză până joi, 29 iulie, pentru desfășurarea ședinței Parlamentului. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui briefing de presă astăzi, 26 iulie, după încheierea ședinței Legislativului.

Deputata Marina Tauber susține că ne aflăm „în fața unui nou început, după scrutinul din 11 iulie în cadrul căruia oamenii au votat așa cum au votat, dar de la care au foarte multe așteptări”.

„Majoritatea parlamentară ia decizia care o consideră necesară. De ce au decis așa, trebuie întrebați ei (n.r: deputații PAS), mai ales că noi am fost gata să muncim la maxim. Noi tot am rămas nedumeriți”, a delcarat Denis Ulanov.

Deputații Partidului Șor i-au îndemnat pe colegii din Parlament să „renunțe la PR”, pentru că „alegerile s-au încheiat.”

„Îndemnăm colegii noștri să termine cu PR politic pe tema imunității deputaților. Alegerile s-au sfârșit. E vremea ca aceste lozinci învechite să fie puse în arhivă, să uite de ele și să se apuce de treabă. Așteptăm din partea colegilor munca adecvată”, a mai precizat Ulanov.

Amintim că, ședința Parlamentului a luat sfârșit după procedura de constituire și discursul președintei Maia Sandu. Astfel, nu au fost constituite fracțiunile parlamentare și nici comisiile parlamentare. A fost anunțată pauză până joi, 29 iulie.

Vezi și: (VIDEO) Socialiștii, după ce a fost anunțat pauză la Parlament până joi: Este o bătaie de joc

Discursul Maiei Sandu în plenul Parlamentului: După atâtea eșecuri, măcar acum să construim un stat pentru oameni

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X