(FOTO) Deputatul Oazu Nantoi, transportat la Institutul de Medicină Urgentă. A suferit un accident în Bulgaria

Autor: , in Actualitate / Politic / 26 iulie, 2021, 09:16

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Oazu Nantoi, a suferit un accident în Bulgaria, duminică, 25 iulie. Parlamentarul a fost transportat la Chișinău în această dimineață cu un echipaj SMURD și internat la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

Oazu Nantoi a suportat un traumatism aflându-se în regiunea Montana, Bulgaria.

„În dimineața zilei de 26 iulie 2021 un echipaj SMURD din Republica Moldova a adus din Bulgaria la Chișinău un bărbat în vârstă de 73 de ani, care a suportat un traumatism aflându-se în regiunea Montana, Bulgaria. Intervenția terestră transfrontalieră a fost efectuată de un echipaj de medici și paramedici SMURD cu o ambulanță de tip C1. Pe parcursul drumului persoana a fost strict monitorizată de echipa calificată, fără de a suporta complicații. Bărbatul a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală pentru ulterioare îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Anterior, jurnalistul român Peter Clej spunea că Oazu Nantoi este transportat de SMURD la Chișinău în stare destul de gravă.

„A avut un accident de parașutism în Bulgaria și este transportat de SMURD la Chișinău în stare destul de gravă”,a spus Clej.

Conform datelor IGSU, aceasta este a șaptea intervenție transfrontalieră terestră SMURD realizată de către instituție pentru cetățenii Republicii Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X