Prima reacție a deputatului Oazu Nantoi, după ce a suferit un accident în Bulgaria. Oferă detalii despre incident

Autor: , in Politic / 26 iulie, 2021, 11:47

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Oazu Nantoi, a venit cu prima reacție după accidentul de parașutism suferit în Bulgaria. El a precizat că investigațiile adiționale efectuate la Chișinău au relevat că trauma nu e gravă, iar reabilitarea sa ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial.

„La 24 iulie, participând la Cupa Europei de Est – Precizia aterizării, etapa din Bulgaria, în urma unui salt cu parașuta, am suportat o traumă la aterizare. Investigațiile medicale locale au indicat că este necesară transportarea mea acasă într-o poziție orizontală și fixată. Deoarece caracterul traumei nu mi-a permis să revin în Moldova la volanul propriei mașini, am apelat la asistența unui echipaj SMURD terestru”, a scris Oazu Nantoi pe Facebook.

Deputatul a subliniat că reabilitarea sa ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial.

„Investigațiile adiționale în Chișinău au relevat că trauma nu e gravă, iar reabilitarea ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial. Totodată, aș vrea să aduc mulțumiri tuturor oamenilor buni care și-au manifestat compasiunea și consideraţia în legătură cu acest incident nefericit”, a conchis deputatul Oazu Nantoi.

Parlamentarul a fost transportat la Chișinău în această dimineață cu un echipaj SMURD și internat la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X