Un punct de vaccinare a fost deschis în incinta Aeroportului Chișinău. Serurile disponibile

Autor: , in COVID-19 / Social / 26 iulie, 2021, 15:19

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Agenția Națională pentru Sănătate Publică au deschis luni, 26 iulie, un Punct de vaccinare în cadrul Aeroportului Internațional Chișinău. Astfel, toți cetățenii se pot vaccina cu vaccinurile disponibile: AstraZeneca, Pfizer sau Johnson&Johnson.

„Obiectivul nostru este de a imuniza 70% din populația țării, pentru a asigura acea imunitate colectivă care ne va permite să ieșim din pandemie. În acest context, întreprindem toate acțiunile necesare pentru a aduce vaccinarea mai aproape de cetățeni. Rămâne ca oamenii să înțeleagă importanța și beneficiile vaccinării, care astăzi este unica șansă de a reveni la o viață normală”, a declarat secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Denis Cernelea.

Vaccinarea este gratuită și este nevoie doar cu prezentarea buletinului de identitate.

„Susținem inițiativa autorităților și ne bucurăm că putem contribui la acest deziderat. Revenirea la normalitate poate fi atinsă doar prin eforturi comune și prin susținerea și promovarea vaccinării în rândul populației. Acum, toți pasagerii Aeroportului Internațional Chișinău au posibilitatea să-și administreze unul din cele trei vaccinuri disponibile în incinta terminalului, zona comună. Zborurile prin Aeroportul Internațional Chișinău înseamnă în primul rând siguranță și confort, iată de ce pe lângă oportunitatea vaccinării în aeroport, compania Avia Invest implementează zilnic toate măsurile de siguranță în vederea prevenirii și răspândirii pandemiei”, a menționat purtătoarea de cuvânt al Avia Invest, Rodica Rusu.

Punctul de vaccinare este deschis în intervalul orelor 08.00-20.00.

De la începutul campaniei de vaccinare, în Republica Moldova au fost administrate 955.799 de doze de vaccin.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X