Lidia Bejenaru va fi petrecută miercuri pe ultimul drum. Programul funeraliilor regretatei artiste

Autor: , in Actualitate / Social / 27 iulie, 2021, 10:12

Interpreta de muzică populară Lidia Bejenaru-Botgros, soția dirijorului Orchestrei “Lăutarii”, Nicolae Botgros, va fi petrecută pe ultimul drum miercuri, 28 iulie. Anunțul a fost făcut de către directorul general al Organizației Concertistice și de Impresariat „Moldova-Concert”, Andrei Locoman. 

Admiratorii își pot lua rămas bun de la artistă la biserica Sfânta Teodora de la Sihla, dar și Palatul Național „Nicolae Sulac”.

„În data de 27 iulie, corpul neînsuflețit al Lidiei BEJENARU-BOTGROS va fi expus, cu începere de la ora 17:00, la Biserica „Sfânta Teodora de la Sihla”. Pe 28 iulie, cu începere de la ora 10:00 până la ora 12.00, vă veți putea lua rămas bun de la îndrăgita interpretă la Palatul Național „Nicolae Sulac”. La ora 13:00, la Cimitirul Ortodox Central va avea loc ceremonia funerară. Dumnezeu s-o odihneacă în liniște și pace pe LIDIA BEJENARU-BOTGROS”, a anunțat Andrei Locoman.

Luni dimineață, 26 iulie, inima regretatei interprete Lidia Bejenaru-Botgros a încetat să mai bată.

Lidia Bejenaru s-a născut în data de 3 mai 1953, în satul Țâplești, raionul Sângerei. Și-a început cariera de solistă în Orchestra de muzică populară „Lăutarii” în anul 1978, unde a cântat pâna la sfârșitul vieții. În 1993 a fost decorată, prin decret prezidențial, cu medalia „Meritul Civic” pentru realizările sale în domeniul muzicii populare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X