Un autobuz din R. Moldova, implicat în accident pe traseul Odesa-Kiev: O persoană a murit, iar alte șase victime au fost transportate la spital

Autor: , in Social / 27 iulie, 2021, 10:30

O persoană a decedat, iar alte șase au fost rănite, în urma unui accident rutier care s-a produs în dimineața zilei de 27 iulie, ora 03:45, în Ucraina, pe traseul Kiev-Odesa. În accident a fost implicat un autobuz de pe ruta Chișinău – Kiev, în care se aflau 20 de pasageri.

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), prin intermediul Consulatului Republicii Moldova la Odessa urmărește îndeaproape situația legată de producerea în dimineața zilei de 27 iulie a unui accident rutier în apropierea comunei Znamenka din regiunea Odesa, cu implicarea unui camion și a unui autocar înmatriculat în Republica Moldova aflat pe cursa Chișinău – Kiev cu 20 de pasageri la bord. Reprezentanții misiunii diplomatice au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autorități în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la cetățenia, identitatea și situația persoanelor afectate.

„Conform informațiilor obținute de la autoritățile locale, în urma producerii accidentului, un bărbat de 61 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a decedat, iar soția acestuia este internată la reanimare. Alte 3 victime ale accidentului, cetățeni ucraineni, au necesitat îngrijii medicale fiind internate la spitalul din localitatea Podolsk. Ancheta este în curs de desfășurare, iar Consulatul de la Odesa se află în contact cu autoritățile ucrainene pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și oferirea asistenței consulare familiei îndoliate”, au precizat reprezentanții MAEIE.

Știrea inițială:

Conform informațiilor preliminare, șoferul autobuzului a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit cu un camion care staționa pe marginea drumului.

Dintre cei 20 de pasageri care se aflau în autobuz, o persoană a murit, iar altele șase, inclusiv un copil de 13 ani, au fost rănite. Dintre cei șase răniți, patru au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, fiind în stare gravă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X