Europarlamentar: Natalia Gavrilița, alături de Maia Sandu, are șansa extraordinară de a schimba destinul țării pentru totdeauna

Autor: , in Actualitate / Politic / 30 iulie, 2021, 13:25

Europarlamentarul Dragoș Tudorache a felicitat-o pe Natalia Gavrilița, după ce președinta Maia Sandu a desemnat-o la funcția de prim-ministru al R. Moldova.

Tudorache a subliniat că Natalia Gravrilița, alături de Maia Sandu, are șansa extraordinară de a schimba destinul țării pentru totdeauna.

„Felicitări Nataliei Gavrilița pentru desemnarea în funcția de prim-ministru al Republicii Moldova! Alături de Maia Sandu, are șansa extraordinară de a schimba destinul țării sale pentru totdeauna. Este o sarcină monumentală, de care au parte puțini politicieni. Lunile care urmează vor fi decisive pentru noul Guvern. Am încrederea că drumul proeuropean pe care a pornit cu o perseverență nemaiîntâlnită Maia Sandu începe să devină realitate”, a spus europarlamentarul Dragoș Tudorache.

Europarlamentarul a precizat că așteaptă cu mare încredere primele întâlniri cu noii reprezentanți ai Guvernului de la Chișinău.

„Cred că e bine să se știe faptul că Europa sprijină eforturile noului guvern și își pune mari speranțe în măsurile care urmează a fi luate. Dincolo de declarațiile oficiale, care au fost pe măsura semnificației politice majore a ultimelor alegeri, remarc atitudinea oficialilor europeni care sunt conectați la ce se petrece în Republica Moldova și sunt gata să ofere orice sprijin e nevoie pentru un proces de reformă rapid și eficient. Aștept cu mare încredere primele întâlniri cu noii reprezentanți ai Guvernului de la Chișinău”, a conchis Dragoș Tudorache.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X