Mitropolitul Vladimir, mesaj pentru Igor Grosu: „Îmi exprim speranța în continuarea interacțiunii constructive dintre autorități și Biserica Ortodoxă din Moldova”

Autor: , in Actualitate / Politic / 30 iulie, 2021, 13:43

Mitropolit Vladimir a transmis un mesaj de felicitare pentru Igor Grosu, după ce ultimul a fost ales în funcția de președinte al Parlamentului Republicii Moldova. Totodată, și-a exprimat speranța că deciziile pe care le va Grosu în Legislativ, „vor respecta și idealurile strămoșilor și înaintașilor noștri”.

Mesajul de felicitare al Mitropolitului Vladimir:

Stimate domnule Igor Grosu,

Vă felicit cordial cu alegerea în funcția de președinte al Parlamentului Republicii Moldova și îmi exprim speranța în continuarea interacțiunii constructive dintre autorități și Biserica Ortodoxă din Moldova.

Sunt convins că această cooperare poate aduce o contribuție semnificativă la crearea unei societăți puternice din punct de vedere spiritual și sănătoase din punct de vedere moral, la stabilirea păcii și armoniei între oameni, precum și la educarea patriotică a locuitorilor Republicii Moldova.

Biserica Noastră drept-măritoare se roagă la fiecare sfântă slujbă “pentru conducători țării, pentru mai marii orașelor și ai satelor”. Avem convingerea că și deciziile pe care le veți lua în Legislativ, vor respecta și idealurile strămoșilor și înaintașilor noștri, de apartenență la Credință și la Neam.

Să vă ajute Dumnezeu și succese în viitoarea Dvs slujire a poporului Republicii Moldova,

Cu prețuire și arhierești binecuvântări

VLADIMIR, MITROPOLITUL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE”.

Amintim că joi, 29 iulie, Parlamentul a votat numirea liderului interimar al PAS, Igor Grosu, în funcția de președinte al Legislativului. Deputații au votat numirea lui Mihai Popșoi (PAS) și a lui Vlad Bătrîncea (BECS) la funcțiile de vicepreședinte.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X