„Știam care sunt „bunele intenții” ale unor persoane”. Prima reacție a lui Pînzari, după ce a fost reținut în dosarul fostei Direcții nr. 5 a INI

Autor: , in Actualitate / Politic / 30 iulie, 2021, 19:07

ALexandru Pînzari a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, în ziua în care a fost reținut în dosarul fostei Direcții nr. 5 a Inspectoratului Național de Investigații. În mesaj se spune că textul a fost scris prin intermediul familiei sale.

„Un citat spune că: Ofițerii nu trebuie jăliți, dar protejați. Și totuși, ar fi bine sa nu se grăbească nimeni și să mă ardă pe rug sau să dea note activității mele. Există instituții de drept în acest Stat, care trebuie să-și facă treaba și să nu admită erori în astfel de acțiuni”, se arată în mesaj.

„Știam care sunt „bunele intenții” ale unor persoane interesate de acest caz și tocmai de asta, nu sunt surprins de nimic. Un lucru vreau să vă zic acum, eu răspund de fiecare acțiune a mea și sunt responsabil doar de ceea ce am făcut, nu de ceea ce „li se pare unora”. Astfel, pe cazul dat, legislația nu am încălcat, iar tot ceea ce trebuie să comunic celor care gestionează cazul voi comunica și voi fi maxim transparent și deschis”, se mai arată în postare.

La final vreau să spun următoarele: Sunt lucruri despre care nu se vorbește! Știu ce am oferit Republicii Moldova prin serviciul meu, sau prin lupta mea cu arma în mână pentru integritatea teritorială, și nimeni nu știe mai bine istoria mea și a altor ofițeri, decât cei cu care cot la cot am luptat cu criminalitatea”, a adăugat fostul ministru.

Amintim că ex-ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, a fost reținut vineri dimineață, 30 iulie, în dosarul fostei Direcții nr. 5 a INI. Informația a fost confirmată de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), anunțând că continuă acțiunile de urmărire penală în dosarul ce vizează activitatea angajaților fostei Direcții nr.5.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X