De astăzi, troleibuzul turistic circulă pe străzile Capitalei. Care este orarul vehiculului

Autor: , in Social / 1 august, 2021, 10:43

Traseul troleibuzului turistic va include cele mai importante puncte de atracție turistică din Chișinău, iar acesta va circula în zilele de sâmbătă și duminică. În vehicul vor putea urca până la 22 de persoane, iar copiii, de pâna la șapte ani, vor fi însoțiți de către un părinte, anunță responsabilii din cadrul Primăriei Capitalei.

Prețul unei călătorii costă 30 de lei, iar aceasta va fi însoțită de difuzarea ghidurilor audio în limbile română, rusă și engleză, după cum urmează:

–          I rută: ora 10:00 (excursie în limba română);

–         II rută: ora 12:00 (excursie în limba rusă);

–         III rută: ora 14:00 (excursie în limba engleză);

–         IV rută: ora 16:00 (excursie în limba română)

Reprezentanții Primăriei Capitalei afirmă că orarul va putea fi schimbat în funcție de numărul călătorilor, dar și a modificărilor ce vor interveni pe traseu.

Pe perioada stării de urgență în sănătate publică generată de pandemia de COVID-19, călătorii sunt obligați să respecte măsurile de prevenire și control ale răspândirii noului coronavirus.

Lansarea proiectului Troleibuzul Turistic – Chișinău Sightseeing are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău. Proiectul este realizat de Primăria municipiului Chișinău în comun cu Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor din Republica Moldova.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X