Nicolae Botgros, mărturii după moartea soției sale: Parcă nu aș avea nevoie de nimeni. Sunt atât de singur și sărac (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Social / 3 august, 2021, 12:00

„Am rămas singur și sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut”. Nicolae Botgros, mărturii incredibile după moartea soției sale, Lidia Bejenaru-Botgros.

La o săptămână de la moartea soției sale, maestrul a povestit despre cele trei intervenții la care interpreta a fost supusă în decurs de aproape două săptămâni.

„Pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe data de 11 au operat-o, după care, peste patru zile, a urmat a doua intervenție. După patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea pentru că era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea… deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabet de vreo 20 și ceva de ani”, a declarat Nicolae Botgros, în cadrul unui interviu pentru Spynews.

Cei doi sărbătoriseră de curând 50 de ani de la căsătorie.

„După moartea soției mele, sunt oameni lângă mine, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani, de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a mai adăugat Nicolae Botgros

Maestrul susține că și-a reluat concertele pentru a mai uita de greutăți, însă îi este pe cât se poate de greu să se abțină din lacrimi atunci când aude melodii legate de Lidia Bejenaru-Botgros.

Lidia Bejenaru-Botgros, solista Orchestrei Naționale „Lăutarii”, soția violonistului Nicolae Botgros, a decedat luni, 26 iulie, în urma unei boli incurabile.

Lidia Bejenaru s-a născut în data de trei mai 1953, în satul Țiplești, raionul Sângerei. Și-a început cariera de solistă în Orchestra de muzică populară „Lăutarii” în anul 1978, unde a cântat până la sfârșitul vieții. În 1993 a fost decorată, prin decret prezidențial, cu medalia „Meritul Civic” pentru realizările sale în domeniul muzicii populare. Ea a fost înmormântată la Cimitirul Central din Capitală.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X