Prima declarație a Nataliei Gavrilița, după ce a fost făcută publică lista miniștrilor desemnați în noul Guvern

Autor: , in Actualitate / Politic / 3 august, 2021, 16:48

Natalia Gavrilița, candidată desemnată la funcția de prim-ministru, a venit cu o primă reacție după ce a fost publicată lista miniștrilor desemnați în noul Guvern.

„Programul stabilește un șir de obiective de dezvoltare, structurate pe mai multe domenii strategice, inclusiv economie, protecție socială, educație, infrastructură, anticorupție, justiție, cultură. Printre prioritățile imediate anunțate de Guvern se numără gestionarea eficientă a crizei sanitare cauzate de pandemia de COVID-19; demararea reformei justiției și pachetului anti-corupție; creșterea veniturilor populației și protecția socială a grupurilor vulnerabile și restabilirea finanțării externe”, a declarat Natalia Gavrilița.

Programul de guvernare ar urma să fie supus consultărilor publice.

„Imediat după investirea Guvernului, programul de guvernare va fi pus în consultări publice în vederea elaborării planurilor de acțiune pe fiecare domeniu de guvernare”, a subliniat Gavrilița.

Natalia Gavrilița, premierul desemnat, a anunțat marți, 3 august, că a depus la secretariatul Parlamentului dosarul noului Guvern. Acesta include programul de guvernare și lista membrilor noului Executiv.

Vezi și: ULTIMA ORĂ! Natalia Gavrilița a prezentat viitoarea echipă guvernamentală. Vor fi 13 ministere, în loc de 9

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X