O deputată PAS renunță la fotoliul de parlamentar și rămâne în funcția de consilier. Noua conducere a fracțiunii în CMC

Autor: , in Politic / 4 august, 2021, 16:48

Deputata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Zinaida Popa, unul din cei cinci consilieri municipali care au fost aleși în Parlament, a renunțat la mandatul de parlamentar. Totodată, a fost realeasă conducerea fracțiunii PAS din cadrul Consiliului Municipal Chișinău (CMC).

„În situația în care unii colegi au trecut pe listele parlamentare, fracțiunea PAS din CMC va trece printr-o etapă nouă de reorganizare. Unii consilieri vor pleca, iar alții vor veni. Vă anunțăm că din cei 9 consilieri municipali PAS, 7 au fost nominalizați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova”, au anunțat reprezentanții PAS.

Unii consilieri au decis să renunțe la fotoliul de deputat și să rămână în Consiliul Municipal Chișinău.

Roman Cojuhari a refuzat să candideze pe lista de deputați, iar Zinaida Popa, vicepreședinta fracțiunii PAS din CMC, responsabilă de problemele funciare, renunță la fotoliul de deputat în Parlament și rămâne în Consiliul Municipal Chișinău.

„Salutăm decizia colegilor Roman Cojuhari și Zinaida Popa, de a-și direcționa energia și profesionalismul în activitatea Consiliului Municipal Chișinău”, au spus membrii PAS.

Astfel, a fost realeasă conducerea Fracțiunii PAS din CMC. În calitate de președinte a fost ales Roman Cojuhari și vicepreședinte – Zinaida Popa.

Totodată în noua componență a fracțiunii fac parte consilierii Roman Roșca, Dumitru Ivanov, Ion Bindiu și noul consilier Anatolie Umaneț.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X