Trei persoane, reținute: Vindeau droguri pe Telegram și obțineau zilnic în jur de 10.000 de lei. Polițiștii au identificat 25 de locații cu substanțe plasate în ascunzișuri

Autor: , in Social / 4 august, 2021, 12:15

Un grup infracțional, specializat în comercializarea drogurilor sintetice de tip mefedron prin intermediul magazinelor online, a fost destructurat de polițiști și procurori. Oamenii legii au reținut trei persoane și ridicat circa 1 kg de mefedron. Valoarea drogurilor sechestrate se ridică la suma de aproximativ 600.000 de lei.

Gruparea a fost documentată pe parcursul a trei luni, timp în care polițiștii au stabilit că suspecții, în vârstă de 25 și 30 de ani, domiciliați temporar în Capitală, au creat o schemă prin care gestionau o rețea de comercializare a drogurilor prin intermediul aplicației Telegram, administrată de unul din membrii grupării.

Utilizatorii aplicației primeau mesaje-oferte despre posibilitatea achiziționării drogurilor, care erau ascunse în locuri mai puțin aglomerate, iar coordonatele și fotografiile cu plasarea acestora erau transmise prin aplicația telegram „operatorului” care deservea interesele grupului.

La sfârșitul lunii iulie au fost reținute trei persoane, doi dintre ei au fost prinși în timp ce plasau drogurile în ascunzișuri.

Polițiștii anunță că au identificat 25 de locații cu droguri plasate în ascunzișuri, totodată fiind efectuate și percheziții de la domiciliul figuranților.

În total, au fost ridicate droguri cu masa totală de aproximativ 1 kg de mefedron, telefoane mobile, calculatoare și altă tehnică de calcul, pachețele de tip zip-lock care urmau să fie utilizate pentru ambalarea drogurilor, cântare electronice la scara mică.

Suspecții sunt arestați pentru 30 zile. Dacă vinovăția învinuiților va fi demonstrată, aceștia riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X