Maia Sandu, după ce membrii noului Guvern au depus jurământul: Este foarte important să aveți sprijinul cetățenilor, să fiți aproape de oameni

Autor: , in Actualitate / Politic / 6 august, 2021, 16:15

Președinta Maia Sandu le-a urat membrilor noului Executiv mult succes, menționând că provocările sunt mari, iar așteptările sunt și mai mari. Șefa statului a mai spus că Guvernul Gavrilița are susținerea Parlamentului, a Președinției, a partenerilor de dezvoltare, dar este foarte important să aibă sprijinul cetățenilor.

„Felicitări! Învestirea unui Guvern integru, sprijinit de o majoritate parlamentară care este formată din oameni cinstiți, este ceea ce și-au dorit sute de mii de oameni care au mers la vot cu speranța de a schimba situația din țară în bine; este încununarea efortului a zeci de mii de oameni care au luptat curajos împotriva regimurilor corupte, care au luptat pentru democrație, pentru dreptate și pentru bunăstare. Milioane de oameni sunt cu ochii pe voi. Provocările sunt mari, iar așteptările sunt și mai mari. Toate cunoștințele, experiența, pe care le-ați acumulat până acum, au fost doar o etapă pregătitoare pentru această misiune importantă. Ceea ce o să reușiți în acest Guvern, va fi și aprecierea importantă a carierei dumneavoastră profesionale”, a declarat Maia Sandu.

Șefa statului a subliniat că este important ca noul Guvern să aibă sprijinul cetățenilor.

„Eu o să vă sprijin, Parlamentul o să vă sprijine. Aveți sprijinul partenerilor de dezvoltare. Dar, este foarte important să aveți sprijinul cetățenilor, să fiți aproape de cetățeni, să comunicați cu ei și orice decizie pe care o luați să pornească de la interesul cetățenilor. Vă urez să vă faceți lucrul cu onoare, cu demnitate și cu mult curaj. Mult succes”, a conchis Maia Sandu.

În baza votului de încredere acordat de Parlament, preşedinta Maia Sandu a numit Guvernul.

La acest subiect: ULTIMA ORĂ! Guvernul Gavrilița a primit votul de încredere al Parlamentului

Discursul integral al Nataliei Gavrilița la tribuna Parlamentului

Membrii Guvernului Gavrilița depun jurământul la Președinție (LIVE)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X