Premierul României, Florin Cîţu: Vom sprijini eforturile noului Guvern al R. Moldova, îndreptate spre consolidarea statului de drept

Autor: , in Politic / 6 august, 2021, 17:06

Premierul României, Florin Cîţu, a transmis mult succes noului Guvern al R. Moldova, învestit vineri, şi a asigurat-o pe şefa Executivului de la Chişinău, Natalia Gavriliţă, că autorităţile de la Bucureşti vor sprijini toate eforturile sale şi ale Cabinetului pe care-l conduce, îndreptate spre aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept şi a parcursului european.

„Mult succes noului Guvern al Republicii Moldova, care a primit, astăzi, votul de învestitură, la Chişinău! Vom sprijini toate eforturile doamnei prim-ministru Natalia Gavriliţă şi ale Cabinetului sau, îndreptate spre aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept şi a parcursului european.

Aşa cum am arătat în scrisoarea de felicitare pe care tocmai am semnat-o, astăzi, pentru doamna prim-ministru, suntem pregătiţi să începem imediat să lucram pe întreaga agendă de cooperare bilaterală, în spiritul Parteneriatului Strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova. Găsiţi în Guvernul României şi în mine, personal, un partener angajat deplin în demersurile pentru toate aceste direcţii”, a scris Florin Cîţu, vineri, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Parlamentul R. Moldova a dat vineri votul de încredere guvernului condus de Natalia Gavriliţă, şefa noului Guvern nominalizată de preşedinta Maia Sandu.

Guvernul a primit 61 din cele 101 de voturi ale legislativului de la Chişinău, toate voturile pentru venind din partea Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X