(VIDEO) Ministrul austriac al Sănătății, mesaj transmis în limba română: „Vaccinați-vă!”

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Externe / Social / 7 august, 2021, 10:50

Ministrul Sănătății din Austria, Wolfgang Mückstein, face un apel către oameni să se vaccineze. Fiecare vaccin contează, spune oficialul de la Viena într-un mesaj transmis în limba română.

„Rugămintea mea: faceți-vă acum programarea pentru vaccinarea împotriva coronavirusului. Fiecare vaccin contează!”, a spus în română Wolfgang Mückstein – ministrul austriac al Sănătății – într-un mesaj postat pe YouTube.

Ministrul austriac are mesaje similare pe YouTube rostite și în sârbo-croată, turcă și germană.

„În prezent, se fac în jur de 40.000 de vaccinări pe zi. În luna iunie, în medie, până la 100.000 de persoane au fost vaccinate zilnic împotriva coronavirusului. Mă adresez acum în mod special persoanelor care au emigrat, chemându-le să se vaccineze. Este deosebit de important să ajungem la cât mai multe persoane și să le convingem că vaccinarea protejează împotriva coronavirusului. Doar împreună vom reuși să ieșim din pandemie spre normalitate. Vă rugăm să profitați de numeroasele opțiuni de vaccinare și să vă protejați pe dvs. și pe cei din jur de boli grave și de consecințe ulterioare, cum ar fi long-COVID. Până la data de 6 august 2021, în Austria au fost efectuate 9.883.444 de vaccinări. Cel puțin 59,69 % din populația totală este parțial imunizată și 53,26 % complet imunizată”, spune ministrul austriac al Sănătății într-un mesaj postat pe Facebook, citează Digi24.

În valul 3 al pandemiei, Austria a avut una dintre cele mai îndelungate perioade de lockdown din țările europene.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X