Au căzut capete. Lista secretarilor de stat eliberați din funcție de Guvernul Garvrilița

Autor: , in Actualitate / Politic / 9 august, 2021, 18:22

Cabinetul de miniștri a votat, în ședința de luni, eliberarea din funcție a mai multor secretari de stat de la conducerea ministerelor.

Citește și: Valentina Buliga, demisă de la șefia Companiei Naționale de Asigurări în Medicină

Membrii Guvernului au votat pentru demisia Gabrielei Cuneva din funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor, dar și a Iulianei Drăgălin, Mihail Lupașcu, Marianei Botezatu, din funcția de secretari de stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii.

La Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene au fost eliberați din funcție secretarii de stat Cujbă Daniela, Dumitru Socolan și Gheorghe Leucă, iar la Ministerul Justiției – Tatiana Tverdun și Alexandru Pleșca.

Și la Ministerul Afacerilor Interne au fost demiși patru secretari de stat: Mariana Grama, Cornel Lebedinschi, Gheorghe Bălan și Sergiu Golovaci, iar la Ministerul Apărării – Aurel Fondos și Vladimir Iliev.

Tot în ședința de astăzi au fost eliberați din funcția de secretari de stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului Tatiana Nistorică, Mihai Machidon și Ghenadie Iurco.

Guvernul a votat și demisia lui Ivan Gheorghiu și Natalia Grîu din funcția de secretari al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, dar și demisia Tatianei Zatîc și a lui Denis Cernelea, din funcția de secretari de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Vezi și: Guvernul Gavrilița a aprobat demisiile a câtorva șefi de agenții

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X