Gavrilița și Ioniță au planificat pregătirea ședinței comune a Guvernelor R. Moldova și României

Autor: , in Actualitate / Politic / 10 august, 2021, 16:35

Prim-ministra Natalia Gavrilița a avut marți, 10 august, o întreveredere cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. Anunțul a fost făcut de Guvernul de la Chișinău printr-o notă informativă.

Gavrilița și Ioniță au planificat pregătirea ședinței comune ale Guvernelor României și R. Moldova

„În contextul discuției avute ieri cu premierul României Florin Cîțu, cei doi oficiali au planificat pregătirea ședinței comune ale Guvernelor României și Moldovei, care ar putea avea loc deja în septembrie”, anunță reprezentanții Guvernului.

Tot în cadrul întâlnirii de azi, au fost stabilite etapele de pregătire a reluării și extinderii acordului interguvernamental pentru asistență tehnică nerambursabilă.

„România este un susținător activ al modernizării țării noastre și relația are un potențial de dezvoltare enorm, din care vor câștiga toți cetățenii”, au conchis reprezentanții Guvernului de la Chișinău.

Amintim că, prim-ministra Natalia Gavrilița a avut o discuție telefonică luni seara, 9 august, cu premierul României, Florin Cîțu, și au convenit ca la Chișinău va fi organizată o ședință comună a Guvernelor Republicii Moldova și România.

La acest subiect: Gavrilița, discuție cu Cîțu. La Chișinău urmează să aibă loc o ședință comună a Guvernelor R. Moldova și României

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X