(VIDEO) O moldoveancă, acuzată că a furat bijuteri în valoare de 200.000 de euro. Le-a ascuns cutii cu cremă și recipiente cu ulei de motor

Autor: , in Social / 11 august, 2021, 16:33

O moldoveancă este suspectată de furt de bijuterii în valoare de 200.000 de euro, din Franţa. În bagajele acesteia au fost descoperite aproape un kilogram de bijuterii şi trei ceasuri din metal prețios, susceptibil a fi aur, dar şi suma de 4.340 de euro, care fuseseră ascunse în cutii cu cremă de mâini şi în recipiente cu ulei de motor.

Marți seara, 10 august, în punctul de trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, o cetățeancă a Republicii Moldova, în vârstă de 37 de ani, pasageră într-un microbuz înmatriculat în R. Moldova.

În baza profilului de risc, s-a solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, ascunse și nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele femeii, ascunse în recipiente cu ulei de motor şi cutii cu cremă de mâini, mai multe bijuterii.

Pe timpul cercetărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că femeia era suspectă în cazul unui furt de bijuterii în valoare de 200.000 de euro, din Franţa.

Aceasta a declarat că a sustras bijuteriile din casa unor cetăţeni turci la care femeia fusese angată ca menajeră, cu intenţia de a le valorifica, întrucât aceştia datorau concubinului femeii suma de 20.000 de euro.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii bunurilor şi a sumelor de 4.340 de euro.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X