SPF Aeroportul Internațional Chișinău are un nou șef

Autor: , in Social / 12 august, 2021, 16:40

Valerian Jero a fost numit șef interimar al Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău. Astăzi, șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, l-a prezentat efectivului, totodată fiind trasate prioritățile de bază pentru desfășurarea misiunilor de serviciu și așteptările cetățenilor de la instituția de frontieră.

„Aeroportul Chișinău este un punct strategic atât pentru instituția noastră, cât și pentru țară – ce trebuie să ofere servicii de cea mai înaltă calitate tuturor călătorilor și aici intervine profesionalismul nostru, al polițistului de frontieră. Insist pe disciplina de serviciu, pe responsabilitatea maximă față de atribuțiile de serviciu și o atenție sporită la măsurile de protecție împotriva Covid-19. Aveți grijă de dumneavoastră! Cetățeanul trebuie să fie în siguranță și bine informat mai ales în această perioadă instabilă din punct de vedere al actualizării perpetuă a hotărârilor Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică”, a menționat șeful Poliției de Frontieră.

În cadrul ședinței s-a punctat și necesitatea identificării persoanelor în calitate de comunicatori pentru discuțiile cu cetățenii care să ofere explicații clare referitor la regulile de traversare a frontierei și măsurile de prevenire și control a infecției Covid-19.

De asemenea, Vasiloi a propus inițierea unui proiect de digitalizare a anumitor acțiuni pe linia de control al documentelor, cum ar fi completarea fișelor epidemiologice online, dar și gestionarea eficientă a fluxului de călători prin diferențierea clară a coridoarelor: „Sunt doar unele acțiuni menite să asigure reducerea timpului de așteptare la trecerea frontierei de stat prin Aeroportul Chișinău”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X