Cu ce se ocupă Candu, după ce nu mai deține funcția de deputat: „Viață după Parlament există”

Autor: , in Politic / 13 august, 2021, 17:26

Andrian Candu, președintele Partidului „Pro Moldova”, fost deputat în perioada 2010-2021, cu o pauză cât a fost vicepremier, ministrul al Economiei – în 2014-2015, și președinte al Parlamentului de legislatura IX-a, a declarat în cadrul proiectului Tribuna că „viață după Parlament există” și „e chiar mai bună”.

„Am conceput un proiect de afaceri, bun de tot. Am adunat profesioniști din mai multe domenii și ne vom concentra pe consultanță. Sunt foarte multe de făcut și foarte puțini oameni care nu doar știu, dar și pot să facă la timp, să facă impecabil și să facă bine tot ce pretind că pot. Noi suntem echipa care întrunește toate aceste calități și, în plus, ne place, suntem pasionați de ceea ce facem”, a declarat Candu.

Întrebat dacă e posibil să-l mai vedem în postura de candidat la funcția de deputat, liderul „Pro Moldova” a spus: „Acum mă preocupă proiectul pe care vreau să-l dezvolt, astfel voi crea locuri de muncă, voi contribui la buget și voi aduce servicii pe care oamenii le așteaptă. Respectiv, fac deja cam tot ce promit, de regulă, politicienii”.

Candu susține că în calitate de om politic a trăit o mare dezamăgire, când partidul din care a făcut parte (n.r: PDM) a trădat angajamentele față de cetățeni pentru câteva funcții ministeriale.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X